Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Aγαπημένες θεατρικές παραστάσεις!


ΣΛΟΥΘ 
Μια παράσταση με πρωτότυπη πλοκή,πολύ καλές ερμηνείες τόσο του Μαρκουλάκη όσο και του Κιμούλη αλλά και συνάμα πολύ και αβίαστο γέλιο! Σίγουρα διδάσκει πως στην εποχή μας πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα τα άτομα που εμπιστευόμαστε!





 O BΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ
Rock μουσική, δερμάτινα jacket με αλυσίδες και...όποιος αντέξει!! Ο βασιλιάς Ληρ, πιο rock από ποτέ μάγεψε το κοινό στο Παλλάς! Η καταπληκτική ερμηνεία του Τσακίρογλου που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα ζωντάνεψε άλλο ένα αριστούργημα του Shakespeare μπροστά στα μάτια μας. Τα ευρηματικά και πρωτότυπα σκηνικά αλλά και η rock μουσική συνθέτουν αριστουργηματικά έναν κόσμο που καταρρέει από τις λάθος επιλογές του βασιλιά, ο οποίος όταν πλέον συνειδητοποιεί τον αντίκτυπο των πράξεών του ανακαλύπτει ότι είναι πλέον πολύ αργά..

 
ΡΙΓΚΟΛΕΤΟ
Μια υπέροχη όπερα που φιλοξένησε η Εθνική Λυρική Σκηνή  και που κανένας λάτρης του είδους δεν πρέπει να χάσει!


FRANKENSTEIN
Σε απευθείας δορυφορική σύνθεση με το εθνικό θέατρο του Λονδίνο παρακολουθήσαμε στο Μέγαρο την παράσταση Frankenstein. Περιττό να πω για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των Johnny Lee Miller και Benedict Cumberbatch οι οποίοι είχαν μπει αδιαμφισβήτητα στο πετσί του ρόλου!Φαντασμαγορικά τα σκηνικά σε σημείο που αναρωτιέσαι για το αν βλέπεις όντως θέατρο ή κάποια ταινία στον κινηματογράφο! Mια ιστορία που συγκινεί καθώς ένα τέρας εξανθρωπίζεται και αποζητά την αγάπη που ο κόσμος δεν του έδειξε. Μάλιστα απευθυνόμενο στο δημιουργό του λέει τα εξής: "Αll I ask is the possibility of love."

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ
Τι θα μπορούσε να πρωτοπεί κανείς γι'αυτό το αριστούργημα του Adrew Lloyd Webber που παίζεται χρόνια στο Λονδίνο! Η υπέροχη μουσική, τα φαντασμαγορικά σκηνικά και κουστούμια, οι μοναδικές ερμηνείες και η μαγική ατμόσφαιρα του "Ηer majesty's theater" μεταφέρουν τον θεατή σε μια άλλη εποχή! Σίγουρα το εισητήριο αξίζει κάθε λίρα που δίνεις! In a few words:Υou are guaranteed to be seduced!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου